سرانجام پیروزی از آن ملت مسلمان و انقلابی بحرین است و سر نوشت آل خلیفه و آل سعود در بحرین همان سرنوشتی است که قذافی و مبارک به آن دچار شد
علمای بزرگ بحرین طب بیانیه مهمی تاکید کردند که فتنه مذهبی در این کشور، جنایت است و حکومت باید به وظیفه خودش در جلوگیری از این فتنه انگیزی ها عمل کند |
منبع خبر: www.hawzahnews.com |
|
اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(یکشنبه) در دیدار آقای مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق با اشاره به استقرار و استقلال کنونی عراق تأکید کردند: ایستادگی یکپارچه همه اقوام و مذاهب عراق در برابر فشارهای امریکا و مخالفت با مصونیت قضایی نظامیان اشغالگر و در نهایت مجبور شدن امریکا به خروج از عراق، یک صفحه زرین در تاریخ این کشور است.
ایشان افزودند: با وجود حضور نظامی و سیاسی امریکا در عراق و فشارهای این کشور، اما همه عراق اعم از کرد و عرب و شیعه و سنی، به امریکا «نه» گفتند که این موضوع بسیار مهمی است.
رهبر انقلاب اسلامی همزیستی مسالمت آمیز اقوام و مذاهب مختلف در عراق را مغتنم شمردند و خاطرنشان کردند: شرایط کنونی ثبات و استقرار در عراق مایه خرسندی جمهوری اسلامی ایران است و همه اقوام و مذاهب باید دست در دست یکدیگر، در جهت ساختن عراق نوین تلاش کنند.
ایشان همچنین تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران از عراق یکپارچه و برخوردار از ثبات حمایت خواهد کرد و لازم است خرابی های ایجاد شده در عراق هرچه سریعتر بازسازی شود تا عراق یکپارچه بتواند به جایگاه حقیقی خود دست یابد.
حضرت آیت الله خامنه ای، همه اقوام و مذاهب در عراق را برادران نزدیک ایران و دارای روابط ریشه دار تاریخی با مردم ایران دانستند و تأکید کردند: روابط کنونی جمهوری اسلامی ایران و عراق خوب است اما باید روز به روز گسترده تر شود.
آقای مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق در این دیدار ضمن ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، ایران را کشور دوست و بسیار نزدیک مردم عراق خواند و گفت: ما هیچگاه لطف و کمک های دولت و مردم ایران را در روزهای سخت عراق فراموش نخواهیم کرد.
آقای بارزانی، تأکید کرد: همه اقوام و مذاهب عراق باید در جهت حفظ این پیروزی تلاش کنند و قطعاً ما همواره به کمکها و راهنمایی های ایران احتیاج خواهیم داشت.
مطالب ذیل از وبلاگ عاشقان ایران اسلامی http://j62m27.persianblog.ir نقل می نمایم
امروز 8 ابان است سالروز شهادت دانش آموز بسیجی شهید حسین فهمیده و روز دانش
مطلب ذیل را از پایگاه اطلاع رسانی حوزه http://www.hawzah.net نقل نموده و یاد آن شهید اسوه مقاومت را گرامی می داریم .اللهم عجل لولیک الفرج والنصر .
هشتم آبان ماه سالروز شهادت شهید حسین فهمیده و روز نوجوان
آسمانیان، تماشاگر ستارههای نورانی و درخشان زمیناند. همان گونه که ستارههای آسمان بر اهل زمین جلوهگری میکنند، انسانهایی نیز روی کره خاکی، همانند ستاره، اهل آسمان را به تسبیح خداوند واداشته، آنان را از اعتراض به آفرینش انسان شرمسار میکنند. خداوند نیز بر آنان مباهات کرده، بر آفرینش چنین خلیفهای در زمین افتخار میکند. یکی از این ستارههای به ظاهر کوچک، ولی بسیار پر نور و حیرتانگیز، شهید نوجوان، محمدحسین فهمیده است که نامش نامیرا و یادش تا ابدیت جاودانه است؛ نوجوانی که همه هستی خود را در راه خدا هدیه کرد.
"رهبر ما آن طفل 12 سالهای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربتشهادت نوشید." ( امام خمینی) صحیفه امام، ج14، ص73
* سالروز تشکیل بسیج دانش آموزی
شلیک گلوله و گاز اشک آور به روی معترضان در بحرین
معترضان بحرینی با برگزاری تظاهرات سراسری در این کشور بار دیگر برخواسته اصلی خود یعنی سرنگونی نظام آل خلیفه تاکید کردند.
در این تظاهرات که در منامه و شهرهای مختلف بحرین برگزار شد معترضان خواستار برقراری دموکراسی و آزادی در کشور شدند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات که از سوی گروه های مخالف بحرینی سازماندهی شده بود برکناری پادشاه از قدرت را خواستار شدند.
این تظاهرات در حالی برگزار شد که نیروهای امنیتی آل خلیفه با همدستی نیروهای عربستان سعودی به تظاهرکنندگان حمله و عده ای را مجروح کردند.
مزدوران آل خلیفه در یورش به مردم از گاز اشک آور استفاده کردند که در نتیجه تعدادی از مردم دچار خفگی شدند.از سوی دیگر، «خلیل المرزوق» از رهبران جمعیت الوفاق که بزرگ ترین جمعیت شیعی مخالف نظام بحرین است تاکید کرد که معترضان بحرینی مصمم به حضور قوی در خیابان و دستیابی به خواست های خود هستند.
وی با بیان اینکه هیچ ثباتی در بحرین بدون اصلاحات صادقانه ایجاد نمی شود افزود: بحرینی ها نیازمند حمایت بین المللی همانند دیگر کشورهای عربی هستند.
المرزوق گفت، درخواست دولت بحرین برای گفت وگو با مخالفان توخالی است و این اقدامات تنها به دلیل فشار بین المللی صورت می گیرد.
طی ماه های گذشته چندین بار نشست و گفت وگوهایی از سوی دولت بحرین با مخالفان صورت گرفته است ولی معترضان دولت را متهم کرده اند که در انجام مذاکرات و گفت وگوها جدی نیست.
آغاز دور تازه گفت وگوهای ملی در لبنان
رئیس جمهور لبنان از آغاز دور جدید گفت وگوهای ملی در این کشور باموضوع چگونگی استفاده از سلاح مقاومت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، برای اولین بار پس از سقوط دولت سعدالدین حریری نخست وزیر سابق لبنان دور جدید گفت وگوهای ملی با محوریت چگونگی استفاده از سلاح مقاومت مورد بحث قرار خواهد گرفت.
میشل سلیمان در گفت وگو با روزنامه الدیار با اعلام مطلب فوق افزود، در دور جدید گفت وگوهای ملی، ما به هیچ وجه به موضوعات مناقشه برانگیز که قبلا در مورد آنها بحث و نتیجه گیری شده برنخواهیم گشت.
وی تصریح کرد: در این مذاکرات تنها به بحث سلاح فلسطینی داخل اردوگاه ها و همچین چگونگی استفاده از سلاح مقاومت خواهیم پرداخت.
سلیمان گفت، من آماده شنیدن نظرات دو جریان سیاسی در کشور هستم و حتی حاضرم که در بندهای مورد بحث در میز گفت وگوهای ملی تغییرات و اصلاحاتی ایجاد کنم تا زودتر این گفت وگوها شکل بگیرد.
میز گفت وگوهای ملی در لبنان پیش از سال 2006 با چند هدف تشکیل شد که مهم ترین آنها پایان دادن به وجود سلاح فلسطینی خارج از اردوگاه های موجود در این کشور و سازماندهی کردن آن در داخل اردوگاه ها بود.
مسئله ایجاد استراتژی دفاعی مشخص برای لبنان و بحث بر سر سلاح حزب الله هم که یکی از اهداف این هیئت بود به دلیل شرایط موجود و جنگ 33 روزه اسرائیل مسکوت گذاشته شد.
بعد از انتخابات مجلس 2009 و پس از آن انتخاب میشل سلیمان به ریاست جمهوری تغییراتی در قوانین این هیئت ایجاد شد و میشل سلیمان با طرح دوباره این مسئله، فهرستی متشکل از 19 نفر برای عضویت در این هیئت پیشنهاد کرد.
اما پس از حدود 9 ماه تعطیلی این مذاکرات، رئیس جمهور لبنان گفت: میز گفت وگوهای ملی بسیاری از مشکلات حاد لبنان را تاکنون حل کرده و در حال حاضر نیز «فواد سینیوره» نخست وزیر اسبق لبنان که نماینده جریان سعدالدین حریری است مشکلی برای از سرگیری این مذاکرات ندارد؛ کما اینکه رئیس مجلس لبنان از موافقت حزب الله، حزب آزاد ملی و «ولید جنبلاط» رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه دروزی لبنان برای آغاز گفت وگوها خبر داده است.
حزب الله پیشتر هرگونه بحث درباره سلاح مقاومت را رد کرده بود.
همصدا با مصری ها مطرح شد اردنی ها از دولت جدید خواستار اصلاحات و مبارزه با فساد شدند
پاسخ مردم لیبی به ناتو حکومت اسلامی می خواهیم
مردم لیبی با برگزاری تظاهرات در شهر «بنغازی» لیبی، که مهد انقلاب 10 ماهه علیه دیکتاتوری این کشور لقب گرفته است، خواستار شکل گیری یک نظام اسلامی در لیبی جدید شدند.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، صدها تن از مردم بنغازی پس از برگزاری نماز جمعه در میدان «التحریر» این شهر تجمع کردند و در حمایت از تدوین قانون اساسی مبتنی بر شریعت اسلامی شعار دادند. مردم اعلام کردند که قرآن و دین اسلام باید پایه و اساس قانونگذاری در لیبی باشد.
«احمد المغربی» امام جماعت یکی از مساجد بنغازی در این باره گفت: ما یک کشور مسلمان هستیم و لذا قانون کشورمان باید بیانگر اعتقاداتمان باشد.
وی در ادامه تاکید کرد که خود مردم لیبی علیه قذافی دست به انقلاب زدند، نه غرب.
«صبری علی احمد» یکی از دست اندرکاران این تظاهرات نیز گفت: در زمان قذافی دین اسلام به صورت رسمی مبنای عمل نبود، اما ما در خانه هایمان به دستورات اسلام عمل می کردیم.
گفتنی است، «مصطفی عبدالجلیل» رئیس شورای ملی انتقالی لیبی سه روز پس از کشته شدن «معمر قذافی» تاکید کرد که دین اسلام منبع اصلی قانون در لیبی جدید خواهد بود.
این حرکت مردم لیبی در «بنغازی» که به عنوان هسته اولیه و مهد انقلاب 10 ماهه علیه قذافی شناخته می شود، آمریکا و دیگر قدرت های ناتو را شگفت زده و در عین حال، غافلگیر کرد.
غربی ها طی هفته های اخیر بارها از زبان مقامات شورای انتقالی، به ویژه «عبدالجلیل» و فرمانده نظامی طرابلس شنیده بودند که شریعت اسلامی، منبع اصلی قانون اساسی آتی لیبی خواهد بود، اما این بار، شهروندان لیبیایی هستند که در خیابان ها فریاد می زنند که قرآن و شریعت اسلامی را می خواهند و لیبی جدید با اسلام و نظام اسلامی پیوند می یابد.مردم جهان که طی ماه های اخیر نظاره گر تحولات لیبی و جنگ همه جانبه مردم علیه قذافی بودند، اسلامخواهی امروز شهروندان لیبیایی را امری طبیعی می دانند. زیرا آنها می دیدند که رزمندگان در کنار خودروها و ادوات جنگی خود به نماز می ایستند و مردم در راهپیمایی های خود شعارهای اسلامی سر می دهند و خواسته های اسلامی خود را مطرح می کنند.
علاوه بر موارد ذکر شده، لیبیایی ها هیچ وقت فراموش نمی کنند که سران کشورهایی مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه و ایتالیا طی سال های اخیر پیوند تنگاتنگی با رژیم قذافی داشتند و به او کمک تسلیحاتی می کردند و با همدستی دیکتاتور، منابع لیبی را به غارت می بردند.
خوشبختانه چیزی که ملت لیبی را در انتخاب نظام اسلامی مصمم تر و دلگرم تر کرده است، تظاهراتی است که در خود جوامع غربی علیه رژیم های فاسد لیبرال دموکراسی در گرفته و این رژیم ها را مقابل نگاه جهانیان از جمله لیبیایی ها رسوا کرده است.
جا دارد ناتو اکنون تأسف بخورد که چرا با دست های خود به سرنگونی قذافی، کمک کرده و زمینه های شکل گیری یک نظام مبتنی بر مردمسالاری دینی را فراهم کرده است.
جمعه گذشته نیز میدان التحریر قاهره شاهد برگزاری تظاهرات مصری ها و درخواست آنها برای تأسیس حکومت اسلامی در این کشور بود.
سیف الاسلام
به گزارش ایرنا، دادگاه بین المللی جنایی اعلام کرد، با «سیف الاسلام» فرزند قذافی تماس های غیرمستقیم برقرار کرده است. در بیانیه دادگاه مذکور آمده است: دفتر دادستانی آشکارا از سیف الاسلام خواسته است که اگر خود را تسلیم دادگاه جنایی کند، حق دارد در برابر دادگاه از خودش دفاع و در صورتی که بتواند حرف های خود را ثابت کند، تبرئه خواهد شد. دادگاه جنایی به محل اختفای سیف الاسلام اشاره ای نکرد.
در حالی دادگاه مذکور از احتمال تبرئه شدن سیف الاسلام خبر می دهد که قبلا وی را به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت تحت تعقیب قرار داده بود.
ظاهرا سیف الاسلام نیز به دادگاه بین المللی اعلام کرده که بیگناه است. «موریس اوکامبو» دادستان دادگاه کیفری اعلام کرد: برخی واسطه ها با سیف الاسلام در تماس هستند و ما را در جریان نتایج مذاکراتشان با وی قرار می دهند. به گفته وی، دادگاه هیچ ارتباط مستقیمی با سیف الاسلام ندارد.
وی تاکید کرد اخباری در دست دارد که نشان می دهد مزدوران سیف الاسلام وی را به یک کشور آفریقایی منتقل کرده اند که معاهده رم را امضا نکرده است.
خبر دیگر اینکه، «فرانسیسکو لوپزمارتین» استاد علوم سیاسی دانشگاه های اسپانیا، علت اصلی حمله ناتو به لیبی را دستیابی به منابع نفتی این کشور دانست.
هزاران نفر از مردم اردن پس از برگزاری نماز جمعه به خیابان ها آمدند و خواستار اجرای اصلاحات و مبارزه با فساد از سوی دولت جدید این کشور شدند.
تظاهرات مردم اردن برای تحقق اصلاحات و مبارزه با فساد چند روز پس از مراسم سوگند خوردن کابینه جدید اردن به نخست وزیری «عون حضاونه» انجام می شود.
شاه اردن در 17 اکتبر (25 آبان) به دنبال ماهها اعتراضات خیابانی معروف البخیت نخست وزیر سابق این کشور را برکنار کرد و حضاونه را به نخست وزیری برگزید.دولت البخیت متهم به فساد و قصور در اجرای اصلاحات بود.
مردم اردن با برپایی تظاهرات تأکید کردند که اگر دولت جدید هم همان راه البخیت را دنبال کند اعتراضات خود را تشدید خواهند کرد.