در حضور رهبر معظم انقلاب بررسی شد
صدها تن از اندیشمندان، صاحبنظران، اساتید حوزه
و دانشگاه، پژوهشگران و مؤلفان آثار علمی، همراه با
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی، دیشب در سومین نشست اندیشه های راهبردی جمهوری اسلامی، به تعامل فکری و بررسی ابعاد مختلف موضوع زن و خانواده پرداختند.
هدف نشست های اندیشه های راهبردی که دو جلسه قبلی آن با موضوع«الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت» و «عدالت» برگزار شده است، ایجاد فضایی علمی و تخصصی برای تضارب آرا و اندیشه ها در جهت ایجاد گفتمان علمی و کاربردی و تصمیم سازی درباره موضوعات راهبردی و مورد نیاز کشور است.
در این نشست که از ساعت 30/18 چهارشنبه شب آغاز شده بود و تا لحظه تنظیم این خبر ادامه داشت، صاحبنظرانی که مقالات و پژوهش های آنان از میان 188 مقاله رسیده به دبیرخانه نشست به عنوان آثار برتر شناخته شده، به بیان دیدگاه ها و طرح نظریات خود پرداختند.
خانم دکتر نوابی نژاد استاد دانشگاه تربیت معلم به عنوان اولین سخنران نشست، در مقاله ای با نام آسیب ها و الگوهای مطلوب خانواده به بررسی تغییرات منفی و مثبتی پرداخت که نهاد خانواده در چند دهه اخیر شاهد بوده است.
این استاد دانشگاه تغییر در الگوی ازدواج، تغییر سبک زندگی برخی زوجها به واسطه افزایش تحصیلات و اشتغال زنان، تغییر نگرش در برخی افراد درباره مقدس بودن پیوند زناشویی، کاهش تمایل به فرزندان بیشتر، خشونت فیزیکی و روانی برخی مردان و تبلیغات ماهواره ای را از جمله آسیبهای موجود در موضوع زن و خانواده دانست.
دکتر نوابی نژاد با بیان شاخصه های الگوی مطلوب خانواده و بررسی عواملی همچون صمیمیت، انعطاف پذیری و «تعامل فکری در پویایی و سلامت خانواده» تأکید کرد: مطالعات جامعه شناختی، مشاهدات عینی و مطالعات غربی نشان می دهد رابطه معناداری میان دین و معنویت با سلامت روانی فردی - خانوادگی و اجتماعی وجود دارد که باید در جامعه کنونی تقویت شود.
دکتر بانکی پور فرد استادیار دانشگاه اصفهان نیز در سخنان خود با بررسی تفاوت مقوله خانواده در الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت و الگوی توسعه غربی نتیجه گرفت برخلاف الگوی غربی، خانواده در نگاه اسلامی، سلول اصلی پیکره اجتماع به شمار می رود.
دکتر بانکی پور فرد با بیان آمارهای ازدواج و طلاق در سالهای اخیر، به بررسی علل افزایش نسبی سن ازدواج پرداخت و با انتقاد از روند برنامه های 5 ساله توسعه گفت: مشکلات اقتصادی ، توسعه شهرنشینی و تمرکز بر رفاه فردی از جمله موانع ازدواج است اما غالب این مشکلات ریشه اجتماعی و فرهنگی دارند که باید برای آنها، چاره اندیشی کرد.
این پژوهشگر با چند پیشنهاد سخنان خود را پایان داد: منطبق شدن برنامه های توسعه با سیاستهای نظام درباره خانواده، وضع و اجرای قوانین تسهیل کننده ازدواج، عزم ملی برای نهضت خانواده سازی و آموزش مهارتهای زندگی به اعضای خانواده از مهمترین این پیشنهادها بود.
تعامل خانواده و دولت عنوان مقاله سخنران بعدی خانم دکتر علاسوند بود. دکتر علاسوند ظرفیت سازی در خانواده، اصلاح الگوی سبک زندگی و عاملیت خانواده را در روند دستیابی به سرمایه و اعتبار اجتماعی مهم خواند و با انتقاد از نسبی گرایی در ارزشها گفت نظام معنایی و هویتی خانواده نباید بر مبانی عرفی شکل گیرد.
دکتر علاسوند در تشریح الگوی مطلوب ارتباطی دولت با خانواده افزود: در شیوه غیرمستقیم این ارتباط، دولت به مسائلی همچون اقتدار بخشی به خانواده و حمایت از «پدر، مادر و همسر» می پردازد اما در شیوه مستقیم ارتباط، خانواده در هر گونه سیاست گذاری و برنامه ریزی سه قوه نقش محوری بر عهده می گیرد، و تسهیل عملکردهای خانوادگی، اتخاذ راه حلهای سیستمی و تقویت نهادهای هنجارساز خانواده بویژه آموزش و پرورش و رسانه در دستور کار جدی قرار می گیرد.
حجت الاسلام پیروزمند سخنران بعدی سومین نشست راهبردی هم اندیشی جمهوری اسلامی بود که با عنوان «تکامل گرایی در مسئولیت اجتماعی زنان از منظر اسلام»، مقاله خود را ارائه کرد.
این محقق حوزه و دانشگاه با تشریح دیدگاههای مختلف درباره تکامل گرایی زنان گفت: تکامل گرایی زنان به معنای اهتمام به تربیت نسلی «متعهد، انقلابی، کارآمد و تکامل طلب» است و با تأکید بر مسئولیت پذیری اجتماعی برای اقامه قسط و عدل، نقش آفرینی زنان را در تعریف و تحقق سبک زندگی اسلامی - ایرانی تبیین می کند.
حجت الاسلام پیروزمند با اتکا به نظریه مطرح شده، این راهبردها را برای تحقق تکامل گرایی در مسئولیت اجتماعی زنان مطرح کرد: «انتخاب نظریه برتر در کارکرد اجتماعی زنان از طریق برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی، آموزش فراگیر و تدریجی الگوی برتر و حمایتهای قانونی از فرصتهای شغلی متناسب با ویژگیهای طبیعی زن و مرد».
در ادامه نشست خانم دکتر میرخانی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس به بیان دیدگاههای خود در زمینه «رسالت مادری، مقاصد شرعی، مکاتب و معاهدات بین المللی» پرداخت.
دکتر میرخانی با بررسی دیدگاه اسلام درباره رسالت عظیم مادر در حفظ دین، نقش مادر در حفاظت از نسل و نقش مادر در حفاظت عقلانی و تربیت اعضای خانواده گفت در مکاتب اومانیسم و فمینیسم، نقش مادر به شدت افول می یابد و جایگاه زن و مادر در حد یک عنصر مادی تنزل پیدا می کند.
این استاد دانشگاه برای تحقق رسالت حقیقی مادر پیشنهاد کرد مادران تحت حمایت بیمه بازنشستگی و از کارافتادگی قرار گیرند و فرهنگ سازی مناسب قرآنی درباره جایگاه مادر انجام شود.
خانم دکتر عظیم زاده عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق، دیگر سخنران سومین نشست راهبردی هم اندیشی در جمهوری اسلامی، موضوع تقابل فمینیسم و کارکردهای خانواده را برای سخنرانی خود انتخاب کرده بود.
وی جامعه پذیری کودکان، تداوم حیات خانواده، حمایت عاطفی، و تثبیت جایگاه اجتماعی را از جمله کارکردهای خانواده در علم جامعه شناسی خواند و گفت: فمینیسم به عنوان واکنشی در برابر فرهنگ قرون گذشته اروپا، آثار بسیار مخربی بر کارکردهای خانواده برجای گذاشته و عملاً به عاملی برای فروپاشی نهاد خانواده در غرب تبدیل شده است.
دکتر عظیم زاده تقویت همه جانبه نهاد خانواده را، راه حل اصلی بسیاری از مشکلات موجود دانست.
گر چه استکبار جهان به سرکردگی آمریکای شیطان بزرگ تمام توان خود را در تهاجم فرهنگی علیه ارزشهای اسلامی بکار گرفته و معتقدتان اسلام را که موجب قوام و ثبات خانواده است زیر بمباران تبلیغاتی خود قرار داده است واز هر وسیله ای استفاده می کند. ملت مسلمان ولایتمدار ایران اسلامی تحت فرمان رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای مدظله العالی برنامه شبیخون فرهنگی شیطان بزرگ واذنابش را با یاری خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه خنثی خواهند نمود .چراکه هرکس دین خدا را یاری کند خدا یاریش می نماید و هرکس را خدا یاری کند هیچ قدرتی را توان مقابله با او نیست و هیچگونه گزندی به ایران اسلامی نمی توانند بزنند این وعده خدا است .
اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
جبهه عمل اسلامی بحرین سکوت جهانی در قبال جنایات آل خلیفه را شرم آور خواند
سرویس خارجی-
جمعیت عمل اسلامی بحرین سکوت جامعه بین المللی و مجامع حقوق بشری در برابر جنایات آل خلیفه را شرم آور خواند.
جمعیت عمل اسلامی بحرین با صدور بیانیه ای سکوت و بی تفاوتی جامعه بین الملل و نهادهای حقوق بشر درباره کشتار مردم بی گناه بحرین را شرم آور خواند و خواستار اعزام کمیته حقیقت یاب به این کشور برای معرفی عاملان جنایات به دادگاه های بین المللی شد.
در بیانیه این جمعیت اسلامی آمده است، برای جامعه بین الملل ننگ است که صرفا تماشاگر جنایات آل خلیفه که با همدستی آل سعود صورت می گیرد باشند.
در این بیانیه تصریح شده است، شکنجه، سرکوب و کشتار معترضان بحرینی نشان دهنده این واقعیت است که خاندان آل خلیفه هدفی جز کشتار مردم، کودکان، نوزادان، زنان و جوانان ندارند.
جبهه عمل اسلامی افزود، آیا این وعده ای بود که آل خلیفه برای انجام اصلاحات به مردم داده بود؟
در بیانیه این جمعیت همچنین تاکید شده است که به رغم سیاست های سرکوبگرانه رژیم بحرین مردم انقلابی از مطالبات خود چشم پوشی نخواهند کرد.
فعالان بحرینی همچنین از ادامه سرکوب معترضان خبر دادند و تاکید کردند که نیروهای نظامی و امنیتی وابسته به آل خلیفه برای سرکوب معترضان از هر شیوه و ترفندی استفاده می کنند.
فعالان بحرینی افزودند، استفاده از گاز اشک آور و سمی، بمب های صوتی و گلوله های پلاستیکی حداقل ابزاری است که برای سرکوب تظاهرکنندگان بحرینی مورد استفاده قرار می گیرد که در موارد زیادی به جراحت شدید و حتی شهادت منجر شده است.
در همین رابطه یک زن معترض بحرینی بر اثر استنشاق گاز اشک آور طی روزهای اخیر به شهادت رسید و تعداد شهدای انقلاب بحرین به 75 تن رسید.(منبع خبر روزنامه کیهان )
بیداری اسلام و قیام امت اسلامی بر علیه رژیمهای دیکتاتور و و تحت فرمان صهیونیسم بین الملل به سرکردگی آمریکا و اذنابش در آروپا آمریکا و اسرائیل از اریکه قدرت به زیر خواهند کشید و امت اسلامی به عزت وافتدار و پیشرفت خواهند رسید .اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
انقلابیون یمن در صنعا مرکز فرماندهی نیروهای عبدالله صالح را منفجر کردند
سرویس خارجی -
انقلابیون یمن مقر فرماندهی نیروهای امنیت مرکزی صنعا را منفجر کردند.
لحظاتی پس از سوءقصد به جان وزیر دفاع سابق یمن، انقلابیون یمنی مقر فرماندهی نیروهای امنیتی طرفدار علی عبدالله صالح را در صنعا منفجر کردند. سرتیپ «محمدناصر احمد» وزیر دفاع پیشین یمن که به انقلابیون پیوسته است روز سه شنبه هدف یک سوءقصد قرار گرفت که جان سالم به در برد ولی محافظ شخصی وی کشته شد. تعداد دیگری نیز از همراهان وزیر دفاع سابق زخمی شدند. در پی انفجار شدید در مقر فرماندهی نیروهای امنیت مرکزی در صنعا تدابیر امنیتی در پایتخت یمن افزایش یافت و نیروهای ارتش در اغلب خیابان های این شهر مستقر شدند.
این در حالی است که نیروهای گارد ریاست جمهوری وابسته به احمد صالح فرزند رئیس جمهور حملات خود علیه انقلابیون را افزایش داده و منازل مسکونی مردم در صنعا و دیگر شهرهای این کشور را گلوله باران می کنند. درگیری نیروهای گارد ریاست جمهوری با افراد مسلح قبایل نیز همچنان ادامه دارد و این در شرایطی است که رهبران قبایل در منطقه ارحب رژیم حاکم را تهدید کردند که برای توقف تجاوزهای رژیم صالح دست به سلاح خواهند برد و این حملات را تلافی خواهند کرد. منبع خبر : روزنامه کیهان
آمریکا و عربستان سعودی و تا کی می توانند از جرسومه فساد در یمن حمایت کنند آمریکا خود گرفتار و اسیر جنبش 99% وال استریت را اشغال کنید و عربستان نیز دچار بلیه اختلاف در خاندان آل سعود و موج توفنده بیداری اسلامی مردم مسلمان عربستان روبرو است . شخصی که خود کور است چگونه می تواند عصاکش کور دگر شود .پیروزی مسلمانان یمن نزدیک است .تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
باسمه تعالی
پیامی از حضرت امام راحل خمینی بت شکن (قدس سره) به مناسبت عید میلاد حضرت عیسی مسیح علیه السلام .
این پیام از سایت http://www.imam-khomeini.com در ذیل مقاله ای تحت عنوان بسم اللّه الرحمن الرحیم
تأملی در دیدگاههای حضرت امام خمینی (ره) درباره مأموریت ظلم ستیزی حضرت عیسی مسیح (ع) و انحراف کلیسا و پاپ از مسیر این پیامبر بزرگ الهی پیامبری که سیره او ستیز با سیطره ظالمان بودبر گرفته شده است
با توجه به قیام پیروان حضرت عیسی مسیح علیه السلام در آمریکا و اروپا بر علیه وال استریت (جنبش تسخیر وال استریت )ضمن تبریک عید میلاد پیامر الهی حضرت عیسی علیه السلام به پیروان آنحضرت این پیام را که در ذیل می آید به همه مبارزین بر علیه بی عدالتی در جهان تقدیم می دارم وپیروزی آنان را ازدرگاه قادر متعال مسئلت می دارم
اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
بسم اللّه الرحمن الرحیم
من متقابلاً ولادت عیسی مسیح را به همه ملت های مستضعف دنیا و به ملت مسیح و به مسیحیان هممیهنمان تبریک میگویم. عیسی مسیح همه چیزش معجزه بود. معجزه بود که از یک مادر باکره متولد شد. معجزه بود که در مهد سخن گفت. معجزه بود که برای بشر صلح و صفا و روحانیت آورد. همه معجزه، همه انبیا معجزه هستند، و همه برای ساختن بشر آمدند. همه میخواهند که بشر به راه مستقیم الهی سیر کند، و همه میخواهند که تمام افراد بشر در صلح و صفا و برادری زیست کنند. این وظیفه مأمورین الهی است که در دنیا آمدهاند برای اینکه بشر را از این عالم به عالم بالا ببرند و یک وظیفه هم روحانیین ملت ها دارند؛ روحانیین مسیح، روحانیون مسلم، روحانیون یهود، همه روحانیون. و آن وظیفه تبعیت تام از پیغمبرها، و از آنهایی که آمدند برای تربیت بشر و برای صلح و صفا بین تمام افراد بشر. روحانیون در مرتبه اول واقعاند برای تحقق دادن به آرمان های انبیا که همان وحی الهی است. روحانیون یک وظیفه الهی دارند که این وظیفه الهی بالاتر از آن وظایفی است که سایر مردم دارند. یک مسئولیت الهی دارند. روحانیون مسئولاند در مقابل پیامبران و در مقابل خدای تبارک و تعالی. مسئولاند که تعلیمات انبیا را به مردم برسانند و دست مردم را بگیرند و از این گرفتاری هایی که دارند نجات بدهند.
مسئولیت روحانیون مسیح
مردم دنیا امروز مبتلا هستند به قدرت های بزرگ، و به قدرت هایی که شیطانی هستند و در مقابل انبیای بزرگ ایستادند و نمیگذارند تعلیمات انبیا تحقق پیدا بکند. روحانیت مسیح یک خصوصیت زیادی دارد، و آن اینکه قدرت های بزرگ مسیحی هستند، مدعی مسیحیت هستند و آن قدرت های بزرگاند که در دنیا برخلاف تعلیمات خدای تبارک و تعالی که به همه انبیا تعلیم فرموده است و برخلاف تعلیمات عیسی مسیح عمل میکنند. روحانیت مسیح موظف است به حسب تعلیمات مسیح، و به حسب تعلیم خدای بزرگ که با این قدرت هایی که برخلاف مسیر انبیا و برخلاف مسیر مسیح رفتار میکنند مبارزه معنوی بکنند. آنها را ارشاد بکنند به ملت مسیح. هدایت کنند ملت مسیح را که تبعیت از این قدرت هایی که بر ضد مسیح هست نکنند.
من وقتی با روحانیین مسیح مواجه میشوم باید مسائلی که مربوط به روحانیت است عرض کنم. مسائل مربوط به شما این است که مسائل دنیا را آنطور که هست بررسی کنید، و ببینید به ملت ها از دست مدعیان مسیحیت چه میگذرد. شما آمدید ایران و معلوم نیست بتوانید در ایران آن قدر بمانید که شهدای ما را ببینید، قبور شهدای ما را ببینید. شما در بهشت زهرا رفتید و قبور یک عده از شهدا را دیدید. هر جای ایران بروید از این قبور هست. شما معلولین ما را ندیدید. هر جای ایران بروید کسانی که دست و پای خودشان را از دست دادند و مجروح شدند، معلول شدند و از زندگی ساقط شدند خواهید دید. چه خوب بود که شما مسیحیین و شما روحانیین مسیح یک مدتی میماندید در ایران، و به شهرهای مختلف ایران و به دهات و روستاهای مختلف ایران میرفتید، و مشاهده میکردید آثار جرم آن کسی را که طرفدار او رؤسای جمهور امریکا بودند. آن کسانی که امریکا به ما تحمیل کرد و رؤسای جمهور امریکا تحمیل ما کردند.
کارنامه سیاه شاه
ای کاش میرفتید و میدیدید که جرم هایی که واقع شده است در ایران چه جرم هایی است. ای کاش در آن وقتی که شاه مخلوع ایران بود میآمدید و به شما اجازه میدادند که بروید و زندان های ما را ببینید. ببینید در این زندان ها به علمای اسلام، به روشنفکرهای ایران، به محصلین ایران، به دانشگاهی های ایران چه میگذرد. ببینید که در این بیغولههایی که در زیرزمین ایجاد کرده بودند و جوان های متعهد ما را برای اینکه آزادی میخواستند، برای اینکه استقلال میخواستند، در این بیغولهها با آنها چه رفتار کردند.
من اگر بخواهم برای شما کلیات مسائل را هم بگویم وقت ضیق است. لکن بدانید با این ملت همچو رفتار کردند که هیچ وحشیای با هیچ وحشی عمل نمیکند. پاهای بعضی از جوان های ما را با اره بریدند. بعضی از جوان های ما را روی تابه گذاشتند و سرخ کردند. در حضور پدرها، پسرها را دست بریدند. پسرهای کوچک را برای اقرار گرفتن از پدر، کارهایی کردند که خجلتآور است گفتش و کارهایی کردند که به استناد اینکه ما مأمور هستیم از طرف دولت های بزرگ، و مأمور برای وطنمان هستیم و مستند میشد همه اینها به رؤسای جمهور امریکا و امثال آنها، کارهایی شده است که ملت مسیح را اگر مطلع بشوند سرافکنده میکند. کارهایی کردهاند که روحانیت مسیح را در نظر مردم، شاید به آن قداستی که هستند برخلاف آن جلوه دهند.
انتقاد از مواضع و عملکرد روحانیت مسیح
شما روحانیت مسیح باید مسیح را از این تنگنایی که ایجاد کردهاند رؤسای جمهور شما، نجات بدهید. مسیح چشمش به علمای مسیحیین و سایر قشرها، روشن است. مسیح چشمش این است، مطالعه میکند، تحت نظر قرار داده است شما را، که شما با این ظالم هایی که با بشر اینطور کردند چه رفتار میکنید. آیا در کلیساهای شما هیچ وقت راجع به این جرایم صحبتی شده است؟ آیا از پاپ انکاری راجع به این مصایب شده است؟ آیا پاپ که ما را به حسب آن چیزی که در روزنامه بود محکوم کرده است که این گروگان ها را نگه داشتیم، پاپ مطلع هست از اینکه اینها چه بودند و چه هستند؟ آیا محکوم کردن یک ملت ضعیف در خور شأن یک روحانیای است که خود را روحانیت بزرگ مسیح میداند؟ آیا محکوم کردن آنهایی که پنجاه سال در زیر یوغ این قدرت های بزرگی که با طرفداری حکومت هایی که خودشان را به مسیح نسبت میدهند و میگویند مسیحی هستیم، آیا هیچ وقت به اینها انکار شده است؟ آیا روحانیین مسیح انکار این اعمال ظالمانهای که برخلاف دستورات عیسی مسیح ـ سلام اللّه علیه ـ است، هیچ وقت انکار این مسائل را کردهاند؟ ما در پاریس در عید مولود حضرت مسیح اعلامی کردیم و راجع به مظالمی که شده است، آنجا چیزهایی نوشتیم، و معالأسف گفته شد که پاپ اجازه نشر آن را ندادند. چرا باید یک روحانیت بزرگ مسیح با مظلوم ها این طور عمل کنند؟ چرا باید روحانیت بزرگ مسیح مظلوم ها را محکوم کنند و طرفداری از ظالم کنند؟
آیا شماها اطلاع ندارید از این جریمههایی که در اینجا واقع شده است؟ آیا شما اطلاع ندارید که یک ملتی را تمام ذخایرش را بردند و خودش گرسنه مانده است؟ آیا اطلاع ندارید که یک ملتی را چندین سال؛ در طول پنجاه سال، با زجر و زحمت تحت فشارها قرار دادند و هم دارایی او را به دولت های بزرگ دادند؟ آیا روحانیت مسیح اطلاع ندارد که برخلاف گفت؟ همه انبیا و برخلاف گفته مسیح دارایی های ایران را آقای کارتر حبس کرده است، سد کرده است در همه بانک ها؟ آیا عیسی که برای عدالت آمده است و مردم را به عدالت میخواهد وادارد، و شما موظفید که عمل کنید به آن چیزی که عیسی مسیح فرموده است و ظالم ها را وادار کنید به عمل کردن. آیا مطلع هستید که یک ملت ضعیف را چطور میخواهند در تحت فشار قرار بدهند؟ آیا مطلع هستید که حصر اقتصادی که آقای کارتر میخواهد انجام بدهد، معنایش این است که میخواهد ـ در نظر او این است ـ که سی و پنج میلیون جمعیت از گرسنگی بمیرد؟ آیا آقای پاپ مطلع از این مسائل هست و ما را محکوم میکند؟ یا به او بد مسائل را میرسانند؟ اگر مطلع هست وای به حال ما و وای به حال مسیحیت و وای به حال علمای مسیح، و اگر مطلع نیست وای به حال واتیکان. چرا باید شما آقایان که آمدید اینجا مسائل را آنطور که هست ادراک نکنید و به واتیکان چرا نباید برسانید؟ آیا واتیکان از شما قبول نمیکند؟ آیا واتیکان از اشخاصی که طرفدار ابرقدرت ها هستند و طرفدار ظالم ها هستند قبول میکند مسائل را، از مظلومین قبول نمیکند؟ آیا مظالم این ابرقدرت هایی که خودشان را به مسیحیت زدند و میچسبانند به حضرت مسیح، این مظالمی که اینها کردند، به کجا باید گفت؟ با کی باید در میان گذاشت؟ با شما روحانیین مسیح باید در میان گذاشت؟ با آقای پاپ باید در میان گذاشت؟
در برابر ظلم چرا سکوت؟
[آیا]صدای ما به آقای پاپ میرسد؟ میگذارند برسد؟ اگر رسید ترتیب اثر به صدای مظلوم میدهد ایشان؟ بنای ایشان هست که با مظلوم ها، با آن اشخاصی که تحت ظلم هستند و برخلاف دستورات حضرت مسیح با آنها عمل میشود یک معارضهای بکند؟ ایشان از این مظالمی که الآن در دنیا واقع میشود و با دست رئیسجمهور امریکا واقع میشود و قبلاً شد و به دست رؤسای جمهور واقع شد، ایشان بیاطلاع هستند؟ ایشان نمیدانند در فلسطین و لبنان و ویتنام و سایر جاها چه میگذرد و از کی این مظالم واقع میشود؟ به آقای پاپ این مسائل اصلاً نمیرسد؟ ایشان در محاصره هست و کسی با او نمیتواند صحبت بکند؟ یا میدانند، مطلعاند، مسائل را میدانند و ساکت نشستند؟ ما این سؤال را داریم که چرا سکوت در مقابل ظلم؟ این دستور حضرت مسیح هست؟! چرا واگذار کردند ابرقدرت ها را به حال خود تا هر چه جنایت میخواهند بکنند و هر چه مظلومان را میخواهند از بین ببرند؟
وظیفه پاپ
عیسی مسیح که پیامبر صلح هست و میخواهد صلح در دنیا باشد و الآن عید صلح هست. شما میدانید که در عید صلح در این مواردی که الآن اینها مشغول جنگ هستند چه میگذرد؟ شما از امثال این رؤسای جمهور باور میکنید که یک وقت میآیند و دعا میکنند، دعای آنها را باور میکنید؟ شما این تبلیغاتی که الآن در امریکا بر ضد ما میشود، این روزنامههایی که بر ضد ما تبلیغ میکنند، این رادیوها و تلویزیون هایی که بر ضد ما تبلیغات میکنند، آیا از آنها مطلع هستید؟ آیا از وضع مظلوم ها مطلعید و میدانید که این تبلیغات بر ضد مظلوم ها و بر وفق مرام ظالم هاست؟ شماها وظیفه ندارید که از این تبلیغات جلوگیری کنید؟ آقای پاپ وظیفه ندارند که هدایت کنند اینهایی که بر ضد مظلومین قیام کردند؟ با قلم خودشان، با قدم خودشان، با همه وسائل تبلیغاتی بر ضد مظلومین قیام کردند، آقای پاپ وظیفه ندارند از اینها جلوگیری کنند؟ پس کی وظیفه دارد؟ مذهب مسیح را کی باید ترویج کند؟ کی باید تعلیمات مسیح را به مردم بگوید؟ فقط تعلیمات مال آن قشر پایین است؟ تعلیمات مال این زاغهنشینان است؟ تعلیمات مال کشاورزان است؟ یا اولی به تعلیمات آن طبقه بالا هستند؟ آیا نباید آنها را به تعلیمات مسیح آشنا کرد؟
مذهب مسیح را دریابید
دردها زیاد است و نه وقت شما و نه وقت من مجال این دارد که دردهای یک ملت ضعیف را به شما برسانند. من به شما که روحانیین مسیح هستید، به وسیله شما به ملت امریکا، به روحانیین امریکا، به روحانیت مسیح در تمام دنیا پیام میفرستم که هم مظلومین را دریابید و هم حضرت عیسی را و هم مذهب مسیح را. مذهب مسیح و حضرت عیسی در معرض اتهام واقع شده است، این مذهب را دریابید. آقای پاپ در معرض اتهام است. مردم حق ندارند بگویند این چرا را؟ حق ندارند که [بپرسند] چرا آقای پاپ مظلومین را محکوم میکنند برای ارضای ظالم ها؟ شماها برسانید این مسائل را به مردم. ملت امریکا را میگویند بر ضد ما تجهیز کردند در این عیدی که باید عید صلح باشد و رئیسجمهور امریکا در همه جا؛ در بین مظلومین جنگ راه انداخته است. مظلومین را دارد میکوبد. معذلک روحانیین مسیح ساکتاند. چرا باید ساکت باشند؟ چرا باید از حال مظلومین مطلع نباشید؟ چرا اگر از حال مظلومین مطلعید باید با ظالم ها مقابله نکنید و لااقل هدایت نکنید آنها را؟ هدایت محصور به کلیساست؟ هدایت محصور به یک جمعیت پایین است؟ یا هدایت اول مال بالاهاست؟ انبیا که مبعوث شدند اول با طبقه بالا مقابله کردند. حضرت موسی با فرعون مقابله کرد. طبقه بالا اولی هستند به اینکه مقابله بشوند و هدایت بشوند. شما روحانیون هدایت کنید این طبقه بالا را. هدایت کنید این رؤسای جمهور را. دریابید عیسی مسیح را. دریابید ملت مسیح را. دریابید مسیحیت را. نگذارید مسیحیت در نظر مردم مشوه بشود. نگذارید روحانیت مسیح در نظر مردم یک روحانیتی باشد طرفدار ظالم ها. خداوند انشاءاللّه بشر را از شرّ این بشرهایی که بر ضد تعلیمات آسمان، بر ضد تعلیمات ملکوت رفتار میکنند هدایت کند و خداوند مظلومان را از چنگ ظالمان نجات دهد.
آقای پاپ یک کسی را فرستاد اینجا و با ما مذاکره کرد و نظرش این بود که ما این اشخاصی را که در این لانه جاسوسی، جاسوسی میکردند رها کنیم. ما مسائلی را با آقای پاپ در میان گذاشتیم و جرایمی که در اینجا واقع شده بود و محتمل است که مثلا به ایشان درست نرسیده باشد، به وسیله فرستادهاش برای ایشان شرح دادیم و گله کردیم از ایشان که شمایی که یک پدر روحانی خودتان را حساب میکنید و خودتان را نایب مسیح، عیسی مسیح میدانید باید آن طوری که عیسی مسیح رفتار میکرد، شما بکنید. اگر عیسی مسیح الان بود پیش ما، آقای پاپ و سایر روسای روحانی احتمال این را میدادند که او متصل بشود به کارتر و به شاه مخلوع و این ملت مظلوم را رها کند؟! این احتمال را آقای پاپ یا سایر روحانیون مسیح، روحانیون همه مذاهب این را احتمال میدادند که اگر عیسی مسیح بیاید در بین ماها، این به طایفه مظلومین متصل میشود یا به طایفه ظالم ها؟ مامظلومین که پنجاه سال جوان های ما کشته شده اند، ذخایر ما برده شده است، فرهنگ ما به تباهی کشیده شده است، اختناق در این مملکت واقع شده است، همه چیز در زیر سلطه این پدر و پسر از بین رفته است و حالا ملت ما قیام کرده است و او را کنار گذاشته است و آقای کارتر هم او را برده است، مجرم ما را برده است و آنجا نگه داشته است و ما از او مطالبه میکنیم که این مجرم ما را بدهد. این اشخاصی هم که گروگان هستند در اینجا، اینها هم معلوم نیست پیش ما که اصلش اینکه مامور سفارت باشند. سفیر که اینها نیستند. کاردارشان هم که در اینجا نیست. اصل اینکه اینها از اجزای سفارت باشند و از دیپلمات ها باشند، این پیش ما اصلا ثابت نیست. بلکه خلافش بیشتر واضح است. این عده را ما عقیده مان این است که اینها آمدهاند اینجا فقط برای جاسوسی و برای اینکه مملکت ما رابه تباهی بکشند و شواهد زیاد الان در همین لانه جاسوسی هست. خوب، ما اگر چنانچه عیسی مسیح – سلام الله علیه - تشریف بیاورند و این مطالبی را که ما به پاپ گفتیم، خدمت ایشان عرض بکنیم، ایشان ترتیب اثر به حرف ما نمیدهند؟! ایشان طرفداری از کارترمی کنند؟! طرفداری از شاه میکنند؟! یا طرفداری از این ملت مظلوم میکنند؟ اگر اعتقادایشان این است که نه، این طرفداری از ظالم میکند، این خلاف مذهب مسیح است. مذهب مسیح این نیست. پس آقای پاپ هم همچو اعتقادی ندارد. وقتی اعتقادشان این شد که پیغمبر بزرگ عیسی مسیح – سلام الله علیه - اگر تشریف داشتند، به داد این ملت مظلوم میرسیدند، دادخواهی میکردند از دشمن های این ملت مظلوم، حالا این روحانیون مسیح که آقای پاپ خودش را نایب حضرت مسیح میداند و روحانیون دیگر هم که آنها هم معتقد به مسیح هستند و خودشان را روحانیون مذهب مسیح میدانند، تابع مسیح میدانند، بعد از اینکه میدانند که اگر مسیح بود، با ما بود، خوب حالا آنها هم باید با ما باشند. قاعده این است که - به حسب مذهب مسیح من حرف میزنم، به حسب مقام مسیح من دارم میگویم - مقام بزرگ مسیح این اقتضا را میکند که اعتراض کند به ظالم. ظالم را از ظلمش باز دارد. شما هم که روحانیت مسیح هستید و ملت ها هم که تابع حضرت مسیح هستند، آن ملت ها هم باید تبعیت از حضرت مسیح بکنند. مگر ملت ها هم عقیده شان بر این است که حضرت مسیح نعوذبالله موافق با ظالم هست؟! و مخالف با مظلوم؟! و من گمان ندارم یک نفر مسیحی پیدا بشود یک همچو حرفی بزند. وقتی این طور شد، ما، ملت امریکا که مسیحی هستند، ملت های دیگری که مسیحی هستند، علاوه بر اینکه به روحانیت مسیح توجه میکنیم و این حرف را میزنیم به آنها هم میگوییم که شما ملت هایی که خودتان را مسیحی میدانید و تابع عیسی مسیح – سلام الله علیه - میدانید احتمال این را میدهید که حضرت مسیح اگر اینجا بودند مخالفت با ما میکردند و موافقت با کارتر؟! این احتمال را میدادید؟! احتمال میدهید که اگر عیسی مسیح نعوذبالله به جای کارتر بود، این اعمال را میکرد؟! جوان های ما را تا حالا عدهای کشتهاند. جوان های ما را پلیس آن قدر اذیت کرده. سگ ها را به جان آنها انداخته است. این ملت مسیح احتمال این را میدهند که حضرت مسیح راضی به این امر باشند؟ یا نمیدهند؟ اگر احتمال میدهند که حضرت مسیح به ظلم راضی باشد، این با مسیحیت منافات دارد. این کفر به حضرت مسیح است. ما منزه میکنیم حضرت مسیح را از همچو احتمالی و اگر این احتمال را نمیدهد، با ما باید باشد. مجرد اینکه آقای کارتر سرنیزه دارد و طیاره دارد، تانک دارد، توپ دارد، قدرت دارد، این نباید ملت ها را، دولت ها را، نه فقط دولت های مسلم را، نه، ملت های مسلم را، دولت های مسیحی را، ملت های مسیحی را باید وادار کند به اینکه، اگر شما مسیحی هستید، اگر یهودی هستید، اگر مسلم هستید، اگر زرتشتی هستید، به هر مذهبی که هستید روسای مذهب شما با ما موافقاند و مخالف با کارتر و امثال کارتر. شماها هم باید با ما موافق باشید. ما همان مطلبی را که به آقای پاپ گفتیم و گفتیم ما پیش شما دادخواهی میخواهیم. ما میخواهیم شما برسید به این امر ما. ما ملت مظلومی هستیم. شما برسید به این جنایاتی که اینها کردند و این جنایت بزرگی که الان کارتر دارد به ما میکند. ما الان به تمام مسیحیون دنیا و تمام یهودی های دنیا و تمام زرتشتی های دنیا و تمام مسلمین دنیا میگوییم، تمام شماها مسئول هستید. برای اینکه همه شماها اگر چنانچه مذهب خودتان را تصدیق کرده باشید، لازمه تصدیق مذهب خودتان این است که صاحبان مذهب شما و کسانی که مذهب شما را آوردند، اینها در صف مظلومین هستند، نه در صف ظالم ها. شما هم باید در صف مظلومین باشید. شما باید موافقت با ما بکنید، نه موافقت با کارتر.
منبع: صحیفه امام، ج 11، به ترتیب صفحات 406 تا 412 - و صفحات 150 تا 153 .
خبرگزاری فارس: "اریک اشمیت"، مدیرعامل شرکت اینترنتی گوگل در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز اذعان کرد که ایرانیان صاحب استعدادی "غیرمعمول" در حوزه عملیات سایبری هستند.
به گزارش فارس، "اریک اشمیت"، مدیرعامل شرکت اینترنتی گوگل در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز اذعان کرد که ایرانیان صاحب استعدادی "غیرمعمول" در حوزه عملیات سایبری هستند.
وی همچنین تصریح کرد که آمریکاییها دقیقا قادر به شناخت ابعاد این استعداد نیستند اما به هر حال این امر تهدیدی برای آنان محسوب میشود.
وی در این مصاحبه که بخشی از فیلم آن در یوتیوب قرار گرفت در پاسخ به سوالی در خصوص کنترل پهپاد RQ170 توسط نیروهای سایبری ایران اظهار داشت که این اطلاعات سری است و ما هرگز دسترسی به آنها نداریم اما این نگرانی که ایران توانسته باشد این کار را انجام دهد همواره وجود داشته و ما هم باید همواره نگران آن باشیم.
این اعتراف ضمنی که از سوی مدیرعامل یک غول سایبری در جهان مطرح میشود تاییدی دیگر بر شکست آمریکا از ایران در جریان پهپاد RQ170 است.
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا نیز اخیرا ضمن پذیرش شکست سایبری از ایران از کشورمان خواست تا پهپاد را به آمریکا بازپس دهد. بسیاری این تقاضا را بسیار وقیحانه میدانند چرا که هیچ کشوری حق جاسوسی در خاک دیگر کشورها را ندارد چه رسد به اینکه تقاضا کند که ابزار جاسوسی لو رفته را به آن کشور پس دهند.
مقامات جمهوری اسلامی ایران تاکید کردهاند پهپاد متعلق به ایران است و به آمریکاییها بازگردانده نخواهد شد.