• یکشنبه 29/2/1387
  • تاریخ :
  • ** بیداری اسلامی از قاهره تا لندن - رهائی

    فال حافظ


    سفارش تبلیغ
    صبا ویژن
    شنیدم مردی از امام صادق علیه السلام می پرسید :«کسی می گوید که دوستت دارم . من از کجا بدانم که [واقعا] دوستم دارد ؟». [صالح بن حکم]
    لوگوی وبلاگ
     

    دسته بندی موضوعی یادداشتها
     
    «الیور استون» ، کنفرانس مطبوعاتی ، آمریکا ، وال استریت ، امام خمینی ، انقلاب اسلامی ایران ، انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی . جبهه متحد اصولگرایان ، ایر ، انقلاب اسلامی بحرین ، بحرین ، بیداری اسلامی ، بحرین ، بیداری اسلامی ، شهادت مظلومانه کودک 45 روزه بحرینی ، آل ، بیداری اسلامی ، بیداری اسلامی .اخبار ، بیداری اسلامی ، رابرت فیسک ، اسلام آمریکائی ، اسلام اردوغانی ، ف ، بیداری اسلامی ، شیخ زغموت ، فلسطین ، بیداری اسلامی احبار جهان اسلام ، بیداری اسلامی مردم مسلمان مصر ،خاورمیانه عربی ، بهار بیداری عربی ، بیداری جهانی ، بیداری اسلامی ، اعتراضات وال استریت ، تظاهرات در ، پنجمین کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین ، ، ترفنده های سیاسی آمریکا و کشورهای غربی ،انرژی اتمی ، آژانس اتمی ، سالروز تشکیل بسیج دانش آموزی ، 8آبان ، شهید حسین فهمیده ، سوره نساء ، تفسیر نمونه ، بسیج و آماده باش عمومی در برابر دشمنان ، عید میلاد عیسی مسیح ، جنبش وال استریت را تسخیر کنید ، قذافی توسط نیروی انقلاب اسلامی لیبی کشته شد. ، مدیر هامل گوگل ، اینترنت ، سایبری ، منافقین ، قرآن و سنت ، هویت اسلامی ، قرآن سوره نساء ، تفسیر نمون ،

    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :25
    بازدید دیروز :2
    کل بازدید :81097
    تعداد کل یاداشته ها : 108
    103/9/5
    5:21 ص
    مشخصات مدیروبلاگ
     
    محمود جلیلی[36]

    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     

     

    بیداری اسلامی از قاهره تا لندن

    بیداری اسلامی از قاهره تا لندن
    بیداری اسلامی  -  کارشناسان براین باورند که فراگیر شدن اعتراض‌ها در کشورهای مختلف اروپا و آسیا نوعی تحول در گفتمان قدرت است.

    به گزارش فارس، ابعاد خیزش های مردمی از خاورمیانه خارج شده و اکنون مرزهای اروپا را درنوردیده و هر روز موجی از اعتراضات در یکی از کشورهای اروپایی مشاهده می‌شود.
     
    *  اوباما فکر نمی‌کرد که بحران از مصر به آمریکا سرایت کند

     
    شبکه تلویزیونی بی ‌بی‌ سی در گزارشی از اعتراضات مردمی در کشورهای مختلف جهان تصریح کرد که موج سریع این انقلاب‌ها کارشناسان سیاسی را با سوالات متعددی مواجه کرده است.

    این شبکه در ابتدای گزارش با اشاره به اظهارات باراک اوباما در حمایت از قیام جوانان مصری تصریح کرد که اوباما فکر نمی‌کرد که انقلاب روزی در نزدیکی آمریکا حس شود.

    این شبکه با اشاره به اعتراضات هفته گذشته در سانفرانسیسکو و فیلادلفیا تاکید کرد که این اعتراضات نشان داد که آمریکا از موج خیزش مردمی در امان نیست.

    بی بی سی در ادامه افزود که انقلاب ابتدا از تونس شروع شد و سپس به کشورهای عربی دیگر سرایت کرد و پس از آن به رژیم صهیونیستی سرایت کرد.

    *  خشونت پلیس و مشکلات اقتصادی عامل اصلی خشم مردم

    این شبکه آغاز بحران در اروپا را از یونان و اسپانیا دانست که پس از آن به دیگر کشورها نیز سرایت کرد که شدیدترین آن در انگلیس بوده است.

    بی بی سی در ادامه این گزارش افزود: اعرتضاتی که در کشورهای مختلف جهان مشاهده کردیم با برخوردهای خشن پلیس علیه مردم مشتعل تر شدند؛ از بوعزیزی در تونس تا خالد سعید در مصر تا مارک داگان نماد این خشونت بوده‌اند.

    این شبکه تلویزیونی وابسته با حکومت انگلیس که در طی اعتراضات مردمی در این کشور عملکردی ضعیف و غیرحرفه ای داشت در ادامه دلایل اقتصادی را به عنوان دومین عامل مهم در شعله ور شدن اعتراضات پس از خشونت پلیس دانست.

    * بحران در آمریکا شدیدتر خواهد بود

    بی‌ بی سی با بیان اینکه اعتراضات گسترده در جهان نشان دهنده وارد شدن بحران اقتصادی به مرحله خطرناک است تاکید کرد که مشکلات اقتصادی عامل فراگیر شدن اعتراضات در جهان است.

    بحران اعتراضات در اروپا اکنون پس از یونان، اسپانیا و انگلیس به آلمان رسیده و موجب نگرانی رهبران این کشور شده است.

    بسیاری از کارشناسان اعلام کرده‌اند که مقصد بعدی اعتراضات آمریکا خواهد بود جایی که هم نیروهای امنیتی به شدت خشن تر از پلیس اسپانیا و یونان است و هم بحران اقتصادی بر دایره وسیع تری از مردم فشار وارد کرده است.

    *  فوکو انقلاب ایران را نشانه تغییر در گفتمان قدرت می‌دانست

    ناظران سیاسی بحران اعتراضات مردمی را عصری جدید در جامعه شناسی سیاسی دانسته‌اند و این دوره را پایان دوران احزاب غیر واقعی و دروغ سازی رسانه ها دانسته‌اند.

    کارشناسان حوادث کنونی در نقاط مختلف را نوعی تایید نظرات میشل فوکو فیلسوف مشهور غرب دانسته‌اند که در میانه دهه 70 میلادی با وقوع انقلاب اسلامی در ایران تاکید کرد که جریان قدرت سیاسی دیگر از بالا به پائین نیست و درحال تغییر به سمت پائین به بالا است.

    این فیلسوف وقوع انقلاب در ایران علی رغم خواست غرب و رژیم قدرتمند ایران و برخلاف مسیر غول‌های رسانه‌ای جهان را نشان از این تحول قدرت دانسته بودند.  

     نقل از : http://www.humanrights-iran.ir/news-21814.aspx سایت قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران ستاد حقوق بشر